Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李玉珍
Lee Yuk-Jan
 
Filmography (1963-2000)
 
  製片 (6 films)
    鐵膽雄風 (1989)    
    千年女妖 (1990)    
    越青 (1991)    
    旺角馬場 (1992)    
    蘇乞兒 (1993)    
    陰陽錯Q版 (1994)    
  副導演 (3 films)
    大男人小傳 (1989)    
    末路驚情 (1993)    
    省港大追擊 (1993)    
  導演 (3 films)
    魑魅魍魎 (1998)    
    陰差陽錯 (1999)    
    慾望號列車 (2000)    
  美術 (1 film)
    一眉道姑 (1990)    
  演員 (2 films)
    街頭巷尾 (1963) ... 鄰居乙
    鍾馗嫁妹 (1976)    
  策劃 (3 films)
    旺角大家姐 (1997)    
    難得有情郎 (1997)    
    魑魅魍魎 (1998)    
  編劇 (2 films)
    大男人小傳 (1989)    
    陰差陽錯 (1999)