Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉嘉蔚
Catherine Lau Ga-Wai  ♀
Aliases:  劉嘉尉




 
Filmography (1979-1995)
 
  監製 (1 film)
    八寶奇兵 (1989)    
  製片 (10 films)
    江湖龍虎門 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    龍虎風雲 (1987)    
    應召女郎1988 (1988)    
    學校風雲 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    真的愛妳 (1992)    
    千王情人 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
  副導演 (15 films)
    越戰僅存者 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    花劫 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    小生作反 (1983)    
    追鬼七雄 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    君子好逑 (1984)    
    打工皇帝 (1985)    
    愛神一號 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    雙龍會 (1992)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
  演員 (9 films)
    富貴逼人 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    我未成年 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    香江花月夜 (1995)    
  場記 (3 films)
    空山靈雨 (1979)    
    山中傳奇 (1979)    
    通天老虎 (1980)    
  策劃 (7 films)
    義膽紅唇 (1988)    
    八寶奇兵 (1989)    
    紅場飛龍 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
    暴雨驕陽 (1994)