Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏秀軒
Ha Sau-Hin  ♂
 
Filmography (1980-2000)
 
  監製 (1 film)
    真味小和尚 (2000)    
  副導演 (14 films)
    如來神掌 (1982)    
    我為你狂 (1984)    
    窺情 (1984)    
    連體 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    代客泊車 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    皇家飯 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    血玫瑰 (1988)    
    孔雀王子 (1989)    
    老友鬼上身 (1992)    
  導演 (7 films)
    貓靈 (1980)    
    監獄不設防 (1990)    
    殭屍福星仔 (1991)    
    黃金島歷險記 (1996)    
    龍在少林 (1996)    
    人間蒸發 (2000)    
    真味小和尚 (2000)    
  演員 (2 films)
    不夜天 (1987)    
    我老婆唔係人 (1991)    
  道具 (2 films)
    天真有牙 (1981)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
  策劃 (5 films)
    一眉道人 (1989)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    錦繡前程 (1994)    
    不扣鈕的女孩 (1994)    
    殺手之王 (1998)    
  編劇 (2 films)
    貓靈 (1980)    
    人間蒸發 (2000)