Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧志昂
Gu Zhi-Ang
 
Filmography (1952-1974)
 
  攝影 (7 films)
    王老虎搶親 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    龍鳳劍(下集) (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    秋風秋雨 (1962)    
    廣島廿八 (1974)    
  錄音 (20 films)
    新娘萬歲 (1952)    
    閨怨 (1952)    
    還我河山 (1954)    
    芙蓉仙子 (1957)    
    烽火佳人 (1958)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    香城兇影 (1958)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    錢 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    人海孤鴻 (1960)    
    亞福過年 (1960)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    美人計 (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961)    
    乳燕驚魂 (1962)