Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭振鋒
Phillip Kwok Chun-Fung  ♂
Aliases:  郭振峰,  郭追





 
Filmography (1975-2014)
 
  動作設計 (61 films)
    雜技亡命隊 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    飛狐外傳 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    術士神傳 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    叉手 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    武林聖火令 (1983)    
    奇緣 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    金燕子 (1987)    
    龍虎智多星 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    孔雀王子 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    飛越危牆 (1989)    
    監獄不設防 (1990)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    縱橫四海 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    海狼 (1991)    
    追日 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    力王 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    草莽英雌 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
    白髮魔女2 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    天山玉女劍 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
    亂世超人 (1994)    
    少林活寶貝 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    夜半歌聲 (1995)    
    玻璃鎗的愛 (1995)    
    薰衣草 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    漫畫風雲 (2001)    
    天脈傳奇 (2002)    
    天堂口 (2007)    
    彈.道 (2008)    
    笑功震武林 (2013)    
    魔警 (2014)    
  導演 (1 film)
    術士神傳 (1981)    
  執行導演 (1 film)
    術士神傳 (1981)    
  演員 (58 films)
    狐神 (1975)    
    馬哥波羅 (1975) ... 反元志士
    紅孩兒 (1975)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 何鴻發友人
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    海軍突擊隊 (1977) ... 捨幹
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 周伯通
    唐人街小子 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 周伯通
    南少林與北少林 (1978) ... 何英武
    殘缺 (1978) ... 陳順
    五毒 (1978) ... 捕快何遠新
    街市英雄 (1979) ... 梁天寶
    雜技亡命隊 (1979) ... 梁國仁
    生死鬥 (1979) ... 仇子玉
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 蘇乞兒
    賣命小子 (1979) ... 楊追風
    金臂童 (1979) ... 海濤
    飛狐外傳 (1980) ... 苗人鳳
    鐵旗門 (1980) ... 羅信
    第三類打鬥 (1980)    
    大殺四方 (1980) ... 王緒
    術士神傳 (1981) ... 苗人龍
    碧血劍 (1981) ... 袁承志
    叉手 (1981) ... 高耀
    射鵰英雄傳第三集 (1981) ... 周伯通
    神鵰俠侶 (1982) ... 郭靖
    俠客行 (1982) ... 狗雜種/石中玉
    沖宵樓 (1982) ... 黑妖狐智化
    六指琴魔 (1983) ... 神偷
    妖魂 (1983)    
    武林聖火令 (1983) ... 幽冥鬼叟
    弟子也瘋狂 (1985) ... 戒嗔
    奪命佳人 (1987)    
    殺之戀 (1988)    
    城巿特警 (1988) ... 阿金
    江湖接班人 (1988) ... 大B
    孔雀王子 (1989)    
    忠義群英 (1989) ... 阿牛
    地下兵工廠 (1991)    
    海狼 (1991)    
    俠女傳奇 (1992) ... 戰神
    衛斯理之老貓 (1992) ... 王Sir/王傑美
    力王 (1992) ... 阿廣(力王獄友)
    辣手神探 (1992) ... 獨眼龍
    花旗少林 (1994) ... 空智師兄
    少林活寶貝 (1994)    
    夜半歌聲 (1995) ... 趙手下
    陽光警察 (1999) ... 導演
    見鬼2 (2004)