Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許午
Xu Wu  ♂

 
Filmography (1930-1947)
 
  演員 (21 films)
    惜分飛 (1930) ... 王君榮
    西廂記 (1940) ... 孫飛虎
    濟公活佛 (1940)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 楊僕甲
    李香君 (1940)    
    新美人計 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    黑夜孤魂 (1941)    
    梅妃 (1941)    
    不如歸 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 惡少甲
    重逢 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 惡少甲
    桃花潭水 (1943)    
    麴海情濤 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    大飯店 (1945)    
    古園艶屍 (1947)