Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李家鼎
Lee Ka-Ting  ♂





 
Filmography (1966-2009)
 
  動作設計 (20 films)
    冷面殺手 (1971)    
    窄梯 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    師兄出馬 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    社女 (1975)    
    盲女奇緣 (1975)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    走得快好世界 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    林亞珍 (1978)    
    大鬥大 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    師爸 (1980)    
    賊性 (1982)    
    血點 (1988)    
    拳王 (1991)    
    野店 (1994)    
    馬神 (1994)    
  演員 (94 films)
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    天劍絕刀 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    太極門 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    怪俠 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    過江龍 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    影子神鞭 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    血符門 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    群英會 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    毒女 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    猛虎下山 (1973) ... 石川
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    烏龍教一 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    盲女奇緣 (1975)    
    大家樂 (1975)    
    神奇奪命計 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 木野手下
    神拳飛龍 (1975)    
    池女 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    下流社會 (1976) ... 沈章
    大毒后 (1976)    
    唐人街小子 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    走得快好世界 (1977)    
    林亞珍 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    各師各法 (1979)    
    有你無你 (1980)    
    師爸 (1980)    
    霍元甲 (1982)    
    瘋狂83 (1983) ... 阿成
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983) ... Disco黑幫大佬
    開心樂園 (1985)    
    求愛反斗星 (1985)    
    壞女孩 (1986)    
    飛龍猛將 (1988) ... 華心武手下
    義膽紅唇 (1988)    
    福星闖江湖 (1989) ... 刑堂堂主頂哥
    金牌雙龍 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    鹿鼎記 (1992) ... 高魯泉
    草莽英雌 (1992) ... 頂爺
    妒火焚情 (1993)    
    鴨之一族 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993) ... 伊賀派淫王
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    馬神 (1994)    
    先洗未來錢 (1994)    
    野店 (1994)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    龍在邊緣 (1999) ... 高大衰
    大踢爆 (2000)    
    精武家庭 (2005) ... 何森
    Laughing Gor之變節 (2009) ... 鼎爺