Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
仇雲波
Robin Shou Wan-Bo  ♂
Aliases:  威龍,  仇雲





 
Filmography (1987-2006)
 
  演員 (24 films)
    1哥 (1987)    
    義膽紅唇 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    城巿特警 (1988) ... 殺手
    我在黑社會的日子 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    戰龍 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    執法威龍 (1992) ... 阿龍
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    摧花狂魔 (1993)    
    縱橫天下 (1993)    
    龍跨四海之致命情人 (1993) ... 金水
    龍虎新風雲 (1994)    
    祖屋 (1995)    
    勝戰威龍之新人類爭霸 (1997) ... 龍捲風
    生死格斗 (2006)