Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何平(4)
He Ping (4)  ♂



 
Filmography (1988-2016)
 
  攝影 (1 film)
    十八 (1993)    
  監製 (2 films)
    噬心魔 (2014)    
    七月半2:前世今生 (2016)    
  導演 (9 films)
    陰間響馬,吹鼓吹 (1988)    
    感恩歲月 (1989)    
    十八 (1993)    
    國道封閉 (1997)    
    捉姦,強姦,通姦 (1997)    
    公主徹夜未眠 (2002)    
    挖洞人 (2002)    
    寄生人 (2007)    
    舞鬥 (2015)    
  剪接 (1 film)
    寄生人 (2007)    
  演員 (1 film)
    捉姦,強姦,通姦 (1997)    
  編劇 (6 films)
    感恩歲月 (1989)    
    十八 (1993)    
    國道封閉 (1997)    
    捉姦,強姦,通姦 (1997)    
    挖洞人 (2002)    
    寄生人 (2007)