Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
叢金貴
David Chung Gam-Gwai  ♂
Aliases:  叢林





 
Filmography (1974-2007)
 
  監製 (5 films)
    鐵膽雄風 (1989)    
    大男人小傳 (1989)    
    一眉道姑 (1990)    
    魑魅魍魎 (1998)    
    一樓一鬼 (2007)    
  演員 (24 films)
    太極拳 (1974)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    玩火的人 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    錢搵錢 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    冷血紅番 (1982)    
    雷霆出擊 (1983)    
    義本無言 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    月亮 星星 太陽 (1988)    
    獵狐行動 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    再見英雄 (1988)    
    人海孤鴻 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    大男人小傳 (1989)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    賭謀計中計 (1992)    
  執行監製 (1 film)
    猛鬼霸王花 (1990)    
  出品人 (2 films)
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    魑魅魍魎 (1998)