Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁永燦
Vincent Leung Wing-Chan  ♂
 
Filmography (1965-2000)
 
  製片 (1 film)
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
  導演 (2 films)
    血雙 (1982)    
    少林真功夫 (1994)    
  演員 (1 film)
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
  剪接 (169 films)
    聊齋誌異 (1965)    
    新婚大血案 (1965)    
    最長的一夜 (1965)    
    空谷蘭 (1966)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    男子漢 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    怒火 (1973)    
    女警察 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    烏龍教一 (1974)    
    鐵証 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    雙星伴月 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    阿牛發達記 (1976)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    令生令世 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    拳精 (1978)    
    四大通義門 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    追 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    師父出馬 (1979)    
    少林拳武當劍 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    功夫大火? (1980)    
    Return of the Scorpion (1980)    
    鷹拳 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    腹拳 (1980)    
    二等良民 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    少林十大女傑 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
    猛龍福星 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    天龍欗 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    我叫雙腿 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    師兄師弟 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    乞食通師 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    山東물장수 (1982)    
    同線車 (1983)    
    毒蠱 (1983)    
    廚房長 (1983)    
    山東女子물장수 (1983)    
    邪花劫 (1983)    
    少林寺王書房 (1983)    
    雷拳 (1983)    
    風生水起 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    鎖情劫 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    四大少林寺 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    木棉袈裟 (1985)    
    毒咒 (1985)    
    特工追兇 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    Bionic Ninja (1986)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    大漢紫禁令 (1987)    
    Fire Operation (1987)    
    大蛇王 (1987)    
    殺戮中原 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    無牙殭屍 (1987)    
    戰火威龍 (1987)    
    魔幻狂迷 (1987)    
    羅漢忍者 (1987)    
    烽火英豪 (1987)    
    Official Exterminator: Kill for Love (1987)    
    American Commando 3: Savage Temptation (1987)    
    轟天忍者 (1987)    
    墜落天使 (1988)    
    愛的枷鎖 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    情鎖高危日 (1988)    
    畸情殺手 (1988)    
    欲海昇沉 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    女霸王 (1988)    
    歷劫情花 (1988)    
    紋身魔女 (1988)    
    站壁的女人 (1988)    
    浪女蒸發令 (1988)    
    戰場豪傑 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    霹靂小子之虎醉龍騰 (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    東方老虎 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    靈魔大決鬥 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    卿本佳人 (1991)    
    驚天龍虎豹 (1991)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    旺角馬場 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    女校風雲之邪教入侵 (1992)    
    新孖寶妙探 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    葵花聖女 (1993)    
    情劫 (1993)    
    天山玉女劍 (1993)    
    艷降 (1993)    
    拉開鐵幕 (1993)    
    情人的情人 (1994)    
    愛情色香味 (1994)    
    新俏郎君 (1994)    
    死亡列車 (1994)    
    洞房豔譚 (1995)    
    天子驕龍 (1995)    
    趕盡殺絕 (2000)    
  策劃 (1 film)
    引郎入室 (1992)    
  出品人 (1 film)
    火鴛鴦 (1996)    
  編劇 (1 film)
    龍跨四海之致命情人 (1993)