Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝園
Xie Yuan  ♂



 
Filmography (1983-2016)
 
  演員 (26 films)
    垂簾聽政 (1983)    
    一個和八個 (1983) ... 奸細
    特別手術室 (1988)    
    瘋狂的代價 (1988)    
    孩子王 (1988)    
    棋王 (1988)    
    寡婦村 (1989) ... 阿泰
    黑山路 (1990)    
    馬路騎士 (1990)    
    喜劇明星 (1991)    
    離婚大戰 (1992)    
    愛情傻瓜 (1993) ... 謝優
    編外丈夫 (1993)    
    高朋滿座 (1993)    
    天生膽小 (1994) ... 馬強
    紅月亮 (1996)    
    你是天使 (2007)    
    極限救援 (2008)    
    決戰剎馬鎮 (2010) ... 面餅
    愛情維修站 (2010)    
    戀愛通告 (2010) ... 宋曉青的父親
    雙人床條約 (2011)    
    大格局 (2012)    
    大片 (2013)    
    奪路而逃 (2016)    
    愛+100年 (2016)    
  編劇 (1 film)
    防守反擊 (2000)