Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周柏齡
Chau Pak-Ling
Aliases:  周栢齡,  周伯齡,  周齡
 
Filmography (1957-1996)
 
  攝影 (24 films)
    白蛇女碎屍還孽債(上集) (1960)    
    陰陽河會妻 (1960)    
    追車記 (1962)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    李後主 (1968)    
    神偷俠侶 (1969)    
    玉女芳踪 (1969)    
    屋 (1970)    
    俠骨丹心 (1971)    
    苗寨烽火 (1973)    
    萬戶千家 (1975)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    通天臨記 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    財神到 (1981)    
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
    黃河大俠 (1988)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    冒牌皇帝 (1995)    
    太極拳 (1996)    
  錄音 (3 films)
    劉備過江招親(關公守華容) (1957)    
    奸情 (1958)    
    嬌娃 (1959)    
  配樂 (1 film)
    金枝玉葉 (1964)