Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪偉才
Melvin Ang  ♂
 
Filmography (2011-2019)
 
  製片 (1 film)
    Atm提款機 (2015)    
  監製 (2 films)
    Atm提款機 (2015)    
    此情此刻 (2016)    
  總策劃 (4 films)
    鬼網 (2017)    
    救殭清道夫 (2017)    
    比悲傷更悲傷的故事 (2018)    
    玩轉全家福 (2019)    
  出品人 (9 films)
    23:59 (2011)    
    碟仙碟仙 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    此情此刻 (2016)    
    大手牽小手 (2016)    
    放映愛 (2016)    
    分貝人生 (2017)    
    吉屋 (2018)    
    雙魂 (2019)    
  執行監製 (1 film)
    23:59 (2011)