Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林立三
Lam Lap-San  ♂





 
Filmography (1984-2001)
 
  演員 (20 films)
    第8站 (1984)    
    青春差 (1985)    
    亡命鴛鴦 (1988) ... 暉
    吉屋藏嬌 (1988)    
    愛情謎語 (1988) ... 大力
    打工狂想曲 (1989)    
    一千靈異夜之血咒 (1992)    
    伙頭福星 (1992) ... Raymond
    香港奇案之烹夫 (1992)    
    再世驚魂 (1992)    
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992) ... Alan
    黑越玫瑰 (1992)    
    富貴狂花 (1993) ... 萬邦 / 龍哥
    清官難審 (1994) ... 許先生
    誰可相依 (1994)    
    赤足驚魂 (1995)    
    驚夢魂 (1995)    
    完全催花手冊 (1997)    
    黑錢年代 (2000)    
    險角 (2001)