Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳錦昌
Chan Ka-Cheong
 
Filmography (1988-2014)
 
  故事 (3 films)
    省港雙龍 (1989)    
    香江花月夜 (1995)    
    狂情殺手 (1995)    
  演員 (3 films)
    懸紅 (2012)    
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van (2014)    
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van (2014)    
  編劇 (14 films)
    畫中仙 (1988)    
    飛越黃昏 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    舞台姊妹 (1990)    
    靈狐 (1991)    
    火爆浪子 (1991)    
    西藏小子 (1992)    
    馬路天使 (1993)    
    鍾馗嫁妹 (1994)    
    沙甸魚殺人事件 (1994)    
    香江花月夜 (1995)    
    古惑天堂 (1997)    
    上帝之手 (1999)    
    新少林寺 (2011)