Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙偉堅
Chiu Wai-Kin
 
Filmography (1976-1996)
 
  攝影 (9 films)
    天真有牙 (1981)    
    邊緣人 (1981)    
    田雞過河 (1983)    
    點指賊賊 (1988)    
    望夫成龍 (1990)    
    泰拳王 (1990)    
    美國少林 (1991)    
    性事奇趣錄之閹夫 (1994)    
    人約黃昏 (1996)    
  燈光 (10 films)
    跳灰 (1976)    
    狐蝠 (1977)    
    撞到正 (1980)    
    不准掉頭 (1981)    
    邊緣人 (1981)    
    田雞過河 (1983)    
    摩登衙門 (1983)    
    點指賊賊 (1988)    
    性事奇趣錄之閹夫 (1994)    
    鬼迷心竅 (1994)