Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭強(1)
Cheng Keung
 
Filmography (1964-2015)
 
  助理指導 (1 film)
    新馬仔拍拖被辱 (1967)    
  剪接 (104 films)
    街頭巷尾 (1964)    
    花癲大少 (1965)    
    巧破箱屍案 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    矇查查搵老婆 (1967)    
    那個少女不多情 (1967)    
    崑崙三殺手 (1967)    
    矇查查搵食 (1967)    
    新馬仔拍拖被辱 (1967)    
    灰青三取珍珠旗 (1968)    
    青春歌后 (1968)    
    瘋狂尋金記 (1968)    
    黐線世界 (1968)    
    得左 (1969)    
    獅王之王 (1971)    
    神拳飛龍 (1975)    
    追龍 (1977)    
    越南大逃亡 (1977)    
    出術 (1977)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    神龍猛探 (1980)    
    東方巨龍 (1988)    
    半暹降 (1988)    
    暴風女 (1988)    
    我要逃亡 (1988)    
    猛虎發火 (1989)    
    玄女幽魂 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    龍火長城 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    黑色走廊 (1990)    
    色降 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    毒豪 (1991)    
    菩薩咒 (1991)    
    屍降 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    勝者為王 (1992)    
    獵豹行動 (1992)    
    香港姦殺奇案 (1992)    
    雲雨第六感 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    沙丘戰士 (1992)    
    她來自胡志明市 (1992)    
    塘西風月痕 (1992)    
    金三角群英會 (1992)    
    軍妓慰安婦 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    霸道縱構 (1992)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    摧花神龍教 (1993)    
    蕩女痴男 (1993)    
    疊影驚情 (1993)    
    夢情人 (1993)    
    新冷血十三鷹 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    人生得意衰盡歡 (1993)    
    火種 (1993)    
    蛇妖顯靈 (1994)    
    嬌妻四艷鬼 (1994)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
    青蛇殺手 (1994)    
    同床2夢 (1994)    
    性火坑乳燕 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    大話英雄 (1995)    
    小醉拳 (1995)    
    虎猛威龍 (1995)    
    神偷燕子李三 (1996)    
    九月初九新娘潭 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    特種飛虎 (1997)    
    色降II萬里驅魔 (1998)    
    香港第1凶宅 (1998)    
    血仍是冷 (1998)    
    李逵傳奇 (1999)    
    賤男人週記 (2000)    
    鬼名模 (2000)    
    古惑夕陽紅 (2000)    
    極速殭屍 (2001)    
    蘋果咬一口 (2001)    
    天地有情 (2003)    
    驚變 (2003)    
    逃犯 (2003)    
    傷生兒 (2003)    
    中年危機 (2004)    
    緣份之謎 (2004)    
    神槍手 (2004)    
    三個男人故事 (2004)    
    拳館 (2004)    
    飄雪六月天 (2004)    
    子夜狂奔 (2004)    
    兩個保鑣 (2004)    
    錢殺人 (2004)    
    同步凶間 (2004)    
    不死廢人 (2004)    
    刀客 (2005)    
    搏擊之霸 (2005)    
    失憶 (2006)    
    一夜驚情 (2007)    
    恐懼元素 (2007)    
    錯愛 (2007)    
    諾蘇之鷹 (2015)    
  出品人 (1 film)
    旺角馬場 (1992)