Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李岩松
Li Yan-Song
Aliases:  李岩鬆
 
Filmography (2015-2019)
 
  監製 (7 films)
    寶貝當家 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    謀殺似水年華 (2016)    
    一萬公里的約定 (2016)    
    鬥地主傳奇之雙王之王 (2016)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    死亡通知單 (2019)    
  製片 (2 films)
    破風 (2015)    
    三人行 (2016)    
  出品人 (7 films)
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    迷城 (2015)    
    爸爸的假期 (2015)    
    不速之客 (2016)    
    冰河追凶 (2016)    
    喵星人 (2017)    
    狂獸 (2017)