Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊世鈞
Yeung Sai-Gwan  ♂
Aliases:  楊世均 ,  楊細鈞





 
Filmography (1971-1994)
 
  動作設計 (15 films)
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    發圍 (1980)    
    何方神聖 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    茅山學堂 (1986)    
    魔高一丈 (1987)    
    無悔行動 (1990)    
    飛鷹行動 (1991)    
    香港奇案霧夜屠夫 (1991)    
    香港奇案北地胭脂 (1991)    
    香港奇案之黑錢年代 (1991)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992)    
    航天行動 (1992)    
    青蛇殺手 (1994)    
  助理指導 (2 films)
    龍虎小英雄 (1981)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
  演員 (94 films)
    天龍八將 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    俠女 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大地雙英 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    群英會 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    魔鬼天使 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    毒女 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    風雲八千里 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    講數 (1977)    
    老虎田雞 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    天才功夫 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    神龍猛探 (1980)    
    發圍 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    飛鶴 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    何方神聖 (1981)    
    武館 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    長輩 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    開心樂園 (1985)    
    殭屍翻生 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    養鬼仔 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    鬼媾人 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    地下裁決 (1994)