Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳子仲
Chan Ji-Chung  ♂
Aliases:  陳子頌
 
Filmography (1984-2012)
 
  美術 (35 films)
    摸錯骨 (1985)    
    茅山學堂 (1986)    
    魔高一丈 (1987)    
    黑道福星 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    人鬼神 (1991)    
    非洲和尚 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    妖魔道 (1991)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    新殭屍先生 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    張保仔 (1994)    
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994)    
    青蜂俠 (1994)    
    鬼巴士 (1995)    
    五月八月 (2002)    
    Miss杜十娘 (2003)    
    古宅心慌慌 (2003)    
    犀照 (2006)    
    雙子神偷 (2007)    
    奪標 (2008)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    財神客棧 (2011)    
    無價之寶 (2011)    
    赤裸戰士 (2012)    
  服裝 (1 film)
    快餐車 (1984)