Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫海英
Sun Hai-Ying  ♂





 
Filmography (1986-2016)
 
  演員 (27 films)
    草地 (1986)    
    閃電戰士 (1987)    
    雙旗鎮刀客 (1991)    
    黃沙青草紅太陽 (1994)    
    西域響馬 (1995) ... 石雨
    日光峽谷 (1995)    
    高原如| (2001)    
    假裝沒感覺 (2002) ... 老李
    美麗的大腿 (2002)    
    玉觀音 (2003) ... 潘隊長
    向日葵 (2005)    
    你是天使 (2007)    
    落葉歸根 (2007) ... 老警員
    一個人的奧林匹克 (2008)    
    高考1977 (2009)    
    山楂樹之戀 (2010)    
    最愛 (2011)    
    甲天下 (2011)    
    堵車 (2011)    
    尋人奇事 (2012)    
    甲午大海戰 (2012)    
    拆彈英雄 (2013)    
    幻像 (2013)    
    露水紅顏 (2014)    
    失孤 (2015)    
    非同小可 (2016)    
    毒中毒 (2016)