Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
霍瑞華
Terrence Fok Shui-Wa  ♂





 
Filmography (1987-2001)
 
  演員 (22 films)
    監獄風雲 (1987) ... 阿勇
    學校風雲 (1988) ... 霍華(刀疤)
    伴我闖天涯 (1989)    
    我未成年 (1989) ... DAVID
    勇闖天下 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    一觸即發 (1991) ... 風火輪
    猛鬼入侵黑社會 (1991) ... 鍾定超
    監獄風雲II逃犯 (1991) ... 勇
    正紅旗下 (1991)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    何日金再來 (1992)    
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    李麗珍蜜桃成熟時 (1993)    
    日落卡門 (1993)    
    血濺紅燈區 (1993)    
    證人 (1993) ... 阿華
    金錢本色 (1994)    
    我是一個賊 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    整容 (1995)    
    監獄風雲之夜囚 (2001)