Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
霍瑞華
Terrence Fok Shui-Wa  ♂





 
Filmography (1987-2001)
 
  演員 (22 films)
    監獄風雲 (1987) ... 阿勇
    學校風雲 (1988) ... 霍華(刀疤)
    伴我闖天涯 (1989)    
    我未成年 (1989) ... DAVID
    邊緣歲月 (1990)    
    勇闖天下 (1990)    
    正紅旗下 (1991)    
    一觸即發 (1991) ... 風火輪
    猛鬼入侵黑社會 (1991) ... 鍾定超
    監獄風雲II逃犯 (1991) ... 勇
    何日金再來 (1992)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    證人 (1993) ... 阿華
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    李麗珍蜜桃成熟時 (1993)    
    日落卡門 (1993)    
    血濺紅燈區 (1993)    
    金錢本色 (1994)    
    整容 (1995)    
    我是一個賊 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    監獄風雲之夜囚 (2001)