Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉晨
Yip San  ♀





 
Filmography (1987-1994)
 
  演員 (31 films)
    英雄好漢 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    忠義群英 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    忍者撞邪 (1989)    
    霸王花之皇家賭船 (1990) ... 霸王花
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    星期五之舞男 (1992)    
    明月照尖東 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    阮玲玉 (1992)    
    七月十四 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    神鬼奇兵 (1993)    
    妒火焚情 (1993)    
    獄鳳2 (1993)    
    人肉天婦羅 (1993)    
    浪蝶狂花 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    太子傳說 (1993) ... 子母親
    天長地久 (1993) ... 阿嫦
    越殺 (1994)