Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳炳南
Wu Pin-Nan  ♂
Aliases:  吳柄南





 
Filmography (1958-1991)
 
  演員 (72 films)
    盲愛 (1958)    
    乞丐與藝妲 (1958)    
    李世民夢遊地府 (1962)    
    包公審烏盆 (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962) ... 哭鐵面
    我的心情你不知 (1962)    
    楊萬寶 (1962)    
    荒江女俠方玉琴 (1962)    
    思相枝 (1962)    
    金銀天狗 (1962)    
    劉備招親 (1962)    
    流轉 (1963)    
    義犬救子 (1963)    
    五娘思君 (1963)    
    牛伯伯 (1963)    
    小按君 (1963)    
    九美奪夫 (1964)    
    天字第一號 (1964) ... 抗日份子
    送君出帆 (1964)    
    群犬復仇 (1964)    
    浪人與女學生 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    豔諜三盲女 (1965)    
    流浪天涯三兄妹 (1965)    
    紅孔雀 (1966)    
    神劍三兄妹 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    諜報七金剛 (1966)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    龍虎鬦 (1966)    
    女盲劍客 (1966)    
    愛你到死 (1967)    
    龍虎豹 (1967)    
    金刀怪客 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    獨眼貓 (1968) ... 李耀光
    血戰八大盜 (1968) ... 馬玉龍
    雪中四姐妹 (1968)    
    三鳳震武林 (1968)    
    飛天怪俠 (1968)    
    月光大俠 (1968) ... 元太父
    天王劍 (1968) ... 羅通明
    無情刀 (1968) ... 丁伯通
    一劍穿心 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969) ... 老紅毛
    血滴子 (1969) ... 李飛龍
    銀姑 (1969)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    包公遊地府 (1970) ... 惡判官
    玉獅子 (1970)    
    恐怖二十四小時 (1970)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    金劍冤魂 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    打破地獄門 (1975)    
    青梅竹馬 (1985)    
    戀戀風塵 (1986)    
    菜刀與六個朋友 (1988)    
    稻草人 (1988) ... 日本警察
    咱們都是台灣人 (1989)    
    太保的五個朋友 (1989)    
    海口人 (1989)    
    飆城 (1989)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    與狼共愛 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    官兵捉強盜 (1991)