Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚汝康
Tam Yu-Hong
 
Filmography (2009-2020)
 
  演員 (1 film)
    今晚打喪屍 (2017)    
  道具 (23 films)
    金錢帝國 (2009)    
    最強囍事 (2011)    
    不二神探 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    迷離夜 (2013)    
    曖昧不明關係研究學會 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    迷城 (2015)    
    港囧 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    樹大招風 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
    洩密者們 (2018)    
    轉型團伙 (2019)    
    如珠如寶 (2019)    
    肥龍過江 (2020)