Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何明(1)
Manny Hoh Ming
 
Filmography (1959-1996)
 
  攝影 (39 films)
    假夫妻 (1959)    
    香江花月夜 (1961)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    亡命浪子 (1973)    
    一年幽夢 (1974)    
    盲女奇緣 (1975)    
    愛在夏威弟 (1976)    
    老虎田雞 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    滑稽時代 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    追女仔 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    養鬼 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    請鬼 (1984)    
    浮世風情繪 (1987)    
    夜激情 (1989)    
    警察也移民 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    卿本佳人 (1991)    
    死亡列車 (1992)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 (1992)    
    風流家族 (1992)    
    情劫 (1993)    
    艷降 (1993)    
    省港流鶯 (1993)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
    開發區殺人事件 (1994)    
    地下裁決 (1994)    
    天子驕龍 (1995)    
    摩登童子功 (1996)    
  製片 (1 film)
    明日天涯 (1973)    
  導演 (1 film)
    色魔工廠 (1995)    
  演員 (1 film)
    虎娃兒 (1974)