Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧慧(1)
Lou Wai  ♀
 
Filmography (1952-1989)
 
  演員 (3 films)
    出籠鳥 (1953)    
    玉碎花殘 (1953)    
    父慈子孝 (1954) ... 女僕
  場記 (85 films)
    夜桃源 (1952)    
    玉碎花殘 (1953)    
    愛情三部曲 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    火 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    殺妻案 (1958)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    金山大少 (1959)    
    帝女花 (1959)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    慈母心 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    滿江紅 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    金玉滿堂 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    大飯店 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    午夜招魂 (1964)    
    武當飛鳳(下集) (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    武當飛鳳(上集) (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    八個兇手 (1965)    
    盲俠穿心劍(上集) (1965)    
    女生外向 (1965)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    神探智破美人計 (1967)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    賊千金 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    浪子佳人 (1968)    
    亡命浪子 (1973)    
    池女 (1976)    
    床上的故事 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    醉貓師傅 (1978)    
    O女 (1978)    
    猴形扣手 (1979)    
    不准掉頭 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    夜驚魂 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    多情種 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    富貴逼人 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    合家歡 (1989)