Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖學明
Liu Hok-Ming  ♂
Aliases:  學明





 
Filmography (1974-1990)
 
  動作設計 (6 films)
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    龍的影子 (1981)    
    新半斤八兩 (1990)    
  助理指導 (1 film)
    1哥 (1987)    
  演員 (54 films)
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    密令 (1974)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    紮馬 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    狙擊十三 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    阿福與土佬 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    連環大鬥法 (1981)    
    武館 (1981)    
    綠印 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    長輩 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    幫規 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    血雙 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    波牛 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    1哥 (1987)