Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖學明
Liu Hok-Ming  ♂
Aliases:  學明





 
Filmography (1974-1990)
 
  動作設計 (6 films)
    醉貓師傅 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    龍的影子 (1981)    
    新半斤八兩 (1990)    
  助理指導 (1 film)
    1哥 (1987)    
  演員 (53 films)
    密令 (1974)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    蕩寇群英 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    狙擊十三 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    龍的影子 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    長輩 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    武館 (1981)    
    綠印 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    幫規 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    血雙 (1982)    
    波牛 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    1哥 (1987)