Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
倉隱秋
Chong Yan-Chau

 
Filmography (1934-1948)
 
  演員 (31 films)
    女人 (1934)    
    人間仙子 (1934) ... 阿秋
    桃花夢 (1935)    
    生之哀歌 (1935)    
    新婚的前夜 (1935)    
    暴風雨 (1935)    
    新婚大血案 (1936)    
    化身姑娘 (1936)    
    女少爺 (1938)    
    王先生與二房東 (1939)    
    王先生與三房客 (1939)    
    王先生吃飯難 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    三笑續集 (1940)    
    碧海青天 (1940)    
    落金扇 (1940)    
    三笑 (1940)    
    王先生做壽 (1940)    
    花魁女 (1940)    
    春 (1942) ... 沈氏
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    牡丹花下 (1942)    
    不如歸 (1943)    
    夜長夢多 (1943)    
    浮雲掩月 (1943)    
    結婚交響曲 (1944)    
    紅樓夢 (1944) ... 傻大姐
    湖上春痕 (1947)    
    亂點鴛鴦 (1948)    
    春歸何處 (1948)    
    古屋魔影 (1948)