Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
姜脩
Kiang Sieu  ♂
Aliases:  姜修
 
Filmography (1935-1955)
 
  演員 (51 films)
    時勢英雄 (1935)    
    花燭之夜 (1935)    
    暴風雨 (1935)    
    小姊妹 (1936)    
    化身姑娘 (1936)    
    廣陵潮 (1936)    
    新婚大血案 (1936)    
    花開花落 (1937)    
    海天情侶 (1937)    
    女財神 (1937)    
    神秘之花 (1937)    
    彈性女兒 (1937)    
    地獄探艷記 (1938)    
    掌上珠 (1938)    
    武松與潘金蓮 (1938)    
    女少爺 (1938)    
    木蘭從軍 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    播音台大血案 (1939)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    二百五小傳 (1940) ... 黃月樓
    梁山伯與祝英台 (1940)    
    黃天霸 (1940)    
    夜半歌聲續集 (1941)    
    森林恩仇記 (1941)    
    陳查禮大破隱身盜 (1941)    
    秋 (1942)    
    美人關 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 馬廳長
    不如歸 (1943)    
    為誰辛苦為誰忙 (1943)    
    錦繡前程 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 馬廳長
    桃花潭水 (1943)    
    鳳還巢 (1944)    
    麴海情濤 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    民族的火花 (1946)    
    憶江南 (1947)    
    美人血 (1948)    
    古屋魔影 (1948)    
    十步芳草 (1948)    
    梨園英烈 (1949)    
    十三號女盜 (1949) ... 王子清
    我這一輩子 (1950) ... 秦大人
    腐蝕 (1950) ... 陳秘書
    武訓傳 (1951)    
    秋海棠 (1953)    
    小鳳仙 (1953) ... 楊度
    楊娥 (1955) ... 巴東王