Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關宏達
Guan Hong-Da  ♂


 
Filmography (1935-1960)
 
  演員 (71 films)
    暴風雨 (1935)    
    新婚大血案 (1936)    
    百寶圖 (1936)    
    化身姑娘 (1936)    
    囍臨門 (1937)    
    神秘之花 (1937)    
    三零三大劫案 (1937)    
    大地的女兒 (1938)    
    初戀 (1938)    
    地獄探艷記 (1938)    
    女少爺 (1938)    
    王氏四俠 (1938)    
    鳳求凰 (1938)    
    神秘夫人 (1939)    
    王寶釧 (1939)    
    四集化身姑娘 (1939)    
    影城記 (1939)    
    女皇帝 (1940)    
    三笑 (1940)    
    秦香蓮 (1940)    
    啼笑姻緣 (1940)    
    落金扇 (1940)    
    閻惜姣 (1940)    
    三笑續集 (1940)    
    隱身女俠 (1940)    
    新茶花女 (1941)    
    情敵 (1941)    
    玫瑰飄零 (1941)    
    太平天國 (1941)    
    英烈傳 (1941) ... 龍子
    欲焰 (1941)    
    復活 (1941)    
    風流寡婦 (1941)    
    新隱身術 (1941)    
    長恨天 (1942)    
    博愛 (1942)    
    學府風光 (1942)    
    寒山夜雨 (1942)    
    重逢 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 趙四
    快樂天使 (1943)    
    錦繡前程 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 趙四
    激流 (1943)    
    夜長夢多 (1943)    
    天從人願 (1944) ... 李福壽
    結婚交響曲 (1944)    
    麴海情濤 (1944)    
    藝海恩仇記 (1944)    
    鳳凰于飛 (1944)    
    鶯飛人間 (1946)    
    天堂春夢 (1947)    
    終身大事 (1947)    
    吉人天相 (1947)    
    千里送京娘 (1948)    
    從軍夢 (1948)    
    紅粉盜 (1948) ... 汪能
    同是天涯淪落人 (1948)    
    黑夜盜 (1948)    
    雙槍女俠 (1948)    
    珠光寶氣 (1948)    
    無語問蒼天 (1948)    
    第五號情報員 (1948)    
    風流寶鑑 (1949)    
    諜海雄風 (1949)    
    影迷傳 (1950)    
    人獸之間 (1950)    
    患難夫妻 (1950)    
    霧海夜航 (1957)    
    傻瓜求愛 (1957)    
    馬蘭花 (1960)