Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關宏達
Guan Hong-Da  ♂
Aliases:  関宏達


 
Filmography (1935-1960)
 
  演員 (84 films)
    暴風雨 (1935)    
    化身姑娘續集 (1936)    
    新婚大血案 (1936)    
    百寶圖 (1936)    
    廣陵潮 (1936)    
    化身姑娘 (1936)    
    囍臨門 (1937)    
    神秘之花 (1937)    
    三零三大劫案 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    大地的女兒 (1938)    
    茶花女 (1938)    
    初戀 (1938)    
    地獄探艷記 (1938)    
    王氏四俠 (1938)    
    鳳求凰 (1938)    
    三集化身姑娘 (1939)    
    神秘夫人 (1939)    
    香江歌女 (1939)    
    王寶釧 (1939)    
    碧雲宮 (1939)    
    四集化身姑娘 (1939)    
    燕子盜 (1939)    
    影城記 (1939)    
    秦香蓮 (1940)    
    三笑續集 (1940)    
    啼笑姻緣 (1940)    
    落金扇 (1940)    
    閻惜姣 (1940)    
    三笑 (1940)    
    隱身女俠 (1940)    
    女皇帝 (1940)    
    玫瑰飄零 (1941)    
    太平天國 (1941)    
    英烈傳 (1941) ... 龍子
    欲焰 (1941)    
    復活 (1941)    
    風流寡婦 (1941)    
    情敵 (1941)    
    新隱身術 (1941)    
    新茶花女 (1941)    
    長恨天 (1942)    
    學府風光 (1942)    
    寒山夜雨 (1942)    
    博愛 (1942)    
    錦繡前程 (1943)    
    重逢 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 趙四
    激流 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 趙四
    夜長夢多 (1943)    
    快樂天使 (1943)    
    鳳凰于飛 (1944)    
    麴海情濤 (1944)    
    藝海恩仇記 (1944)    
    吸血魔王 (1944)    
    天從人願 (1944) ... 李福壽
    結婚交響曲 (1944)    
    鶯飛人間 (1946)    
    終身大事 (1947)    
    吉人天相 (1947)    
    天堂春夢 (1947)    
    珠光寶氣 (1948)    
    無語問蒼天 (1948)    
    千里送京娘 (1948)    
    雞鳴早看天 (1948)    
    紅粉盜 (1948) ... 汪能
    同是天涯淪落人 (1948)    
    第五號情報員 (1948)    
    雙槍女俠 (1948)    
    從軍夢 (1948)    
    何處不相逢 (1948)    
    風流寶鑑 (1949)    
    同心結 (1949)    
    青山翠谷 (1949)    
    諜海雄風 (1949)    
    年年如意 (1949)    
    影迷傳 (1950)    
    人獸之間 (1950)    
    患難夫妻 (1950)    
    傻瓜求愛 (1957)    
    乘風破浪 (1957)    
    霧海夜航 (1957)    
    馬蘭花 (1960)