Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張婉華
Cheung Yuen-Wah  ♀





 
Filmography (1984-1991)
 
  演員 (24 films)
    停不了的愛 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    聽不到的說話 (1986)    
    心動 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    精裝追女仔 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    鬼馬校園 (1987) ... 何金寶
    小生夢驚魂 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    最佳女婿 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    我愛太空人 (1988)    
    妙探雙龍 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    妖魔道 (1991)    
    火爆浪子 (1991)