Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳山河
Chan San-Hiu  ♂





 
Filmography (1975-1996)
 
  演員 (18 films)
    十三不搭 (1975)    
    鬼馬校園 (1987) ... 戴運河
    三人世界 (1988) ... Sam
    火舞風雲 (1988)    
    南北媽打 (1988)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989) ... 阿水
    小男人周記 (1989)    
    沖天小子 (1989) ... 管正威
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989) ... 陳若姐
    開心巨無霸 (1989) ... De De
    祝福 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    賭王 (1990)    
    非洲和尚 (1991) ... 阿森
    三人做世界 (1992)    
    猛鬼校園 (1993)    
    超級班長 (1996)