Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
章志直
Zhang Zhi-Zhi  ♂





 
Filmography (1931-1957)
 
  演員 (62 films)
    心痛 (1931)    
    野玫瑰 (1932)    
    續故都春夢 (1932)    
    海上閻王 (1932)    
    好好先生 (1934)    
    大路 (1934) ... 章 大
    女人 (1934)    
    神女 (1934)    
    新桃花扇 (1935)    
    暴風雨 (1935)    
    時勢英雄 (1935)    
    無愁君子 (1935)    
    小孤女 (1936)    
    好漢 (1936)    
    迷途的羔羊 (1936)    
    新婚大血案 (1936)    
    壯志凌雲 (1936)    
    浪淘沙 (1936)    
    到自然去 (1936)    
    慈母曲 (1937)    
    離恨天 (1938)    
    黃海大盜 (1938)    
    古屋行屍記 (1938)    
    貂蟬 (1938)    
    王先生與二房東 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    林沖雪夜殲仇記 (1939)    
    亡命之徒 (1939)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    碧海青天 (1940)    
    刁劉氏 (1940)    
    黃天霸 (1940)    
    隋宮春色 (1940)    
    珍珠塔 (1940)    
    岳飛盡忠報國 (1940)    
    紅粉金戈 (1940) ... 張萬戶
    同命鴛鴦 (1941)    
    森林恩仇記 (1941)    
    小房子 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    春 (1942) ... 鄭父
    奇女子 (1942)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    漁家女 (1943)    
    凌波仙子 (1943) ... 工人
    第二代 (1943)    
    激流 (1943)    
    歸去來兮 (1944)    
    母與子 (1947) ... 周七
    還鄉日記 (1947) ... 老董
    天堂春夢 (1947)    
    雙槍女俠 (1948)    
    第五號情報員 (1948)    
    諜海雄風 (1949)    
    夜鶯曲 (1949)    
    霧夜血案 (1949)    
    烏鴉與麻雀 (1949) ... 流氓
    影迷傳 (1950)    
    患難夫妻 (1950)    
    太太問題 (1950)    
    乘風破浪 (1957)