Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江龍(7)
Kong Lung (7)  ♂





 
Filmography (1964-1987)
 
  演員 (23 films)
    三笑 (1964)    
    皇帝出京 (1965)    
    椰林雙姝 (1965)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    鴛鴦帕 (1966) ... 趙鵬
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 雙喜
    雙女情歌 (1968) ... 小鷹
    珍珠風雲 (1968)    
    虎口拔牙 (1969) ... 葉上鳴
    春夏秋冬 (1969) ... 張春盈
    五福臨門 (1969) ... 葉長青
    映山紅 (1970) ... 董雄風
    半生牛馬 (1972) ... 白金龍
    一塊銀元 (1974)    
    紅纓刀 (1975) ... 黑牛
    一磅肉 (1976)    
    大風浪 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    情不自禁 (1978)    
    男朋友 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    北斗之拳 (1987)