Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉俊輝(1)
Wynn Lau Chun-Fai  ♂
Aliases:  劉飛,  劉輝





 
Filmography (1969-2015)
 
  動作設計 (7 films)
    追殺 (1973)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    衝破功夫城 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    大殘拳 (1981)    
    四大天王 (1987)    
    殺出個社團 (2000)    
  製片 (5 films)
    獸性地獄女 (1982)    
    超齡處男 (1985)    
    鬼咁串 (1988)    
    同根生 (1989)    
    愛人同志 (1989)    
  監製 (22 films)
    獸性地獄女 (1982)    
    超齡處男 (1985)    
    四度誘惑 (1991)    
    大八掛 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    男與女 (1993)    
    東方快車 (1996)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)    
    新唐山大兄 (1998)    
    我在監獄的日子 (2000)    
    浪漫鎗聲 (2000)    
    旺角的天空3終極邊緣 (2000)    
    新三狼之歡場屠夫 (2000)    
    死亡網絡 (2000)    
    赤裸紅唇 (2000)    
    童黨2001 (2001)    
    古惑仔之出位 (2001)    
    人頭豆腐湯 (2001)    
    日本少林 (2002)    
    毀屍滅跡 (2002)    
    力王之黑色擂台 (2002)    
    橫行霸盜 (2002)    
  導演 (6 films)
    護花情迷 (1999)    
    根太軟 (1999)    
    給爸爸一口價 (2000)    
    殺出個社團 (2000)    
    功夫老爸 (2004)    
    男極探射燈 (2015)    
  演員 (133 films)
    保鏢 (1969)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    來如風 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    惡客 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    潮州大風暴 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    警察 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 土匪
    魔鬼天使 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    血証 (1973)    
    土匪 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    大密探 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    醒龍伏虎 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    電單車 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    朋友 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    色慾和尚 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    後生 (1975)    
    七面人 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    死囚 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 王府侍衛
    殺出重圍 (1978)    
    蝶變 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    大殘拳 (1981)    
    神經大俠 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    第一把交椅 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    冷血屠夫 (1985)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    四大天王 (1987)    
    勇者無懼 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    同根生 (1989)    
    愛人同志 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    烈火情仇 (1991)    
    葡京大劫案 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    護花情迷 (1999)    
    浪漫鎗聲 (2000)    
    旺角的天空3終極邊緣 (2000)    
    古惑仔之出位 (2001)    
  策劃 (1 film)
    四大天王 (1987)    
  執行監製 (4 films)
    護花情迷 (1999)    
    偉哥也瘋狂 (1999)    
    根太軟 (1999)    
    殺出個社團 (2000)    
  出品人 (15 films)
    三度誘惑 (1990)    
    四度誘惑 (1991)    
    葡京大劫案 (1992)    
    哎也女朋友 (1992)    
    大八掛 (1992)    
    男與女 (1993)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    旺角的天空 (1995)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)    
    東方快車 (1996)    
    新唐山大兄 (1998)    
    新三狼之歡場屠夫 (2000)    
    日本少林 (2002)    
    毀屍滅跡 (2002)