Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金山(2)
Kam Shan (2)  ♂
Aliases:  趙明江,  甘山





 
Filmography (1968-1993)
 
  演員 (31 films)
    太極門 (1968)    
    大賊王 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    追擊 (1971)    
    唐山大兄 (1971) ... 阿B
    精武門 (1972) ... 精武門弟子
    海員七號 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    茶山情歌 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    龍騰虎躍 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974) ... 流浪漢
    出籠 (1977)    
    出閘虎 (1979)    
    媽祖顯聖 (1980)    
    撞到正 (1980)    
    七指手 (1981)    
    難兄難弟 (1982) ... 羅秘書
    生死決 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    旺角卡門 (1988) ... 阿西岳父
    如來八卦棍 (1988)    
    火舞儷人 (1989)    
    笑傲江湖 (1990)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)