Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張善琨
Chang Shan-Kun  ♂


 
Filmography (1935-1959)
 
  監製 (65 films)
    新桃花扇 (1935)    
    狂歡之夜 (1936)    
    雲裳仙子 (1937)    
    青年進行曲 (1937)    
    蘭閨飛屍 (1937)    
    珍珠衫 (1938)    
    貂蟬 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    明末遺恨 (1939)    
    中國泰山歷險記 (1939)    
    白蛇傳 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    王先生與三房客 (1939)    
    武則天 (1939)    
    林沖雪夜殲仇記 (1939)    
    亡命之徒 (1939)    
    落金扇 (1940)    
    杜十娘 (1940)    
    絕代佳人 (1940)    
    王先生做壽 (1940)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    野薔薇 (1941)    
    相思寨 (1941)    
    野花哪有家花香 (1941)    
    家 (1941)    
    歌女紅牡丹 (1941)    
    戰地情花 (1941)    
    孔雀東南飛 (1941)    
    小房子 (1941)    
    斷腸花 (1941)    
    鐵扇公主 (1941)    
    雪艷娘 (1941)    
    洞房花燭夜院 (1942)    
    人約黃昏後 (1942)    
    歡喜冤家 (1942)    
    重見光明 (1942)    
    梅花落 上集 (1942)    
    明月重圓夜 (1947)    
    血染海棠紅 (1949)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    一代妖姬 (1950)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    人海奇女子 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    小鳳仙 (1953)    
    小白菜 (1955)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    茶花女 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    海棠紅 (1955)    
    黑妞 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    萬花戲媚 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    葡萄仙子 (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    銀海笙歌 (1958)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    美人魚 (1959)    
  導演 (13 films)
    明末遺恨 (1939)    
    亂世佳人 (1940)    
    新姊妹花 (1941)    
    卓文君 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    滿園春色 (1952)    
    人海奇女子 (1952)    
    碧血黃花 (1954)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    小白菜 (1955)    
    茶花女 (1955)    
    桃花江 (1956)    
    盲戀 (1956)    
  演員 (1 film)
    明月重圓夜 (1947)    
  編劇 (3 films)
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    亂世佳人 (1940)