Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張善琨
Chang Shan-Kun  ♂


 
Filmography (1935-1959)
 
  監製 (94 films)
    新桃花扇 (1935)    
    長恨歌 (1936)    
    狂歡之夜 (1936)    
    青年進行曲 (1937)    
    蘭閨飛屍 (1937)    
    雲裳仙子 (1937)    
    貂蟬 (1938)    
    日出 (1938)    
    武松與潘金蓮 (1938)    
    女少爺 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    珍珠衫 (1938)    
    白蛇傳 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    王熙鳳大鬧寧國府 (1939)    
    王先生與三房客 (1939)    
    武則天 (1939)    
    費貞娥刺虎 (1939)    
    林沖雪夜殲仇記 (1939)    
    亡命之徒 (1939)    
    一夜皇後 (1939)    
    明末遺恨 (1939)    
    播音台大血案 (1939)    
    中國泰山歷險記 (1939)    
    杜十娘 (1940)    
    黃天霸 (1940)    
    女鬼 (1940)    
    花魁女 (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    絕代佳人 (1940)    
    隋宮春色 (1940)    
    刁劉氏 (1940)    
    碧海青天 (1940)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    潘巧雲 (1940)    
    紅線盜盒 (1940)    
    白雪公主 (1940)    
    落金扇 (1940)    
    王先生做壽 (1940)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    王老虎搶親 (1940)    
    家 (1941)    
    陳查禮大破隱身盜 (1941)    
    歌女紅牡丹 (1941)    
    戰地情花 (1941)    
    恨海難填 (1941)    
    蕩婦 (1941)    
    孔雀東南飛 (1941)    
    小房子 (1941)    
    斷腸花 (1941)    
    鐵扇公主 (1941)    
    生離死別 (1941)    
    返魂香 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    雪艷娘 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    相思寨 (1941)    
    野花哪有家花香 (1941)    
    人約黃昏後 (1942)    
    歡喜冤家 (1942)    
    重見光明 (1942)    
    梅花落 上集 (1942)    
    洞房花燭夜 (1942)    
    卓文君 (1942)    
    明月重圓夜 (1947)    
    血染海棠紅 (1949)    
    一代妖姬 (1950)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    人海奇女子 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    小鳳仙 (1953)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    茶花女 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    海棠紅 (1955)    
    小白菜 (1955)    
    萬花戲媚 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    葡萄仙子 (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    黑妞 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    美人魚 (1959)    
  導演 (14 films)
    明末遺恨 (1939)    
    一夜皇後 (1939)    
    碧玉簪 (1940)    
    亂世佳人 (1940)    
    新姊妹花 (1941)    
    萬世流芳 (1943)    
    滿園春色 (1952)    
    人海奇女子 (1952)    
    碧血黃花 (1954)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    小白菜 (1955)    
    茶花女 (1955)    
    桃花江 (1956)    
    盲戀 (1956)    
  演員 (1 film)
    明月重圓夜 (1947)    
  編劇 (5 films)
    一夜皇後 (1939)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    亂世佳人 (1940)