Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
游佩玲
Yau Pui-Ling  ♀
Aliases:  遊佩玲,  尤佩玲



 
Filmography (1979-2005)
 
  副導演 (1 film)
    長恨歌 (2005)    
  演員 (21 films)
    亡命嬌娃 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    鹹魚番生 (1980)    
    阿燦有難 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    花煞 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    第一次 (1983)    
    專撬牆腳 (1983)    
    血中血 (1983)    
    傾城之戀 (1984)    
    穿梭陰陽界 (1984)    
    四眼仔 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    一屋兩妻 (1987)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
    長恨歌 (2005) ... 舅媽