Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方中信
Alex Fong Chung-Sun  ♂
Aliases:  方忠信,  符力





 
Filmography (1985-2017)
 
  演員 (113 films)
    天使出更 (1985)    
    逃出珊瑚海 (1986) ... Alex
    朝花夕拾 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    喜寶 (1988)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    我愛唐人街 (1989)    
    天使行動III魔女末日 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    小偷亞星 (1990) ... Eric
    亡命英倫 (1990)    
    魔幻紫水晶 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    貓變 (1991)    
    驚天龍虎豹 (1991) ... 田中
    佈局 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    卿本佳人 (1991)    
    俾鬼玩 (1992) ... 明
    舞男情未了 (1992)    
    鬼域的故事 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    五月櫻唇 (1992) ... 堅
    賭命雙雄 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    色降II之血玫瑰 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    愛在明天 (1992)    
    花街狂奔 (1992)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    艷降 (1993)    
    警花肉搏強姦黨 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    愛到盡頭 (1993)    
    七俠五義之五鼠鬧東京 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    偷情保護今 (1993)    
    愛情色香味 (1994)    
    再見浪漫 (1994)    
    性迷宮 (1994)    
    姊妹情深 (1994)    
    愛是手段 (1994)    
    影子情緣 (1995) ... 趙家偉
    迷情特警 (1995)    
    野性的邂逅 (1995) ... 凶手
    再世情未了 (1995) ... 馬如飛
    天若有情III烽火佳人 (1996) ... 隊長
    愛上100%英雄 (1997)    
    十萬火急 (1997) ... 高級消防隊長張文傑 - Raymond
    神偷諜影 (1997) ... Johnny
    古惑仔情義篇之洪興十三妹 (1998) ... 可樂
    龍在江湖 (1998) ... Michael
    每天愛您8小時 (1998) ... Patrick
    強姦3OL誘惑 (1998)    
    愈墮落愈英雄 (1998) ... 森
    風雲─雄霸天下 (1998) ... 聶人王 (聶風之父)
    濠江風雲 (1998)    
    我愛你 (1998) ... Alex
    驚天動地 (1999) ... 羅偉信-Micheal
    新家法 (1999) ... 紳士勝
    沒有你,沒有我 (2000) ... Alex
    鎗王 (2000) ... 苗志舜
    威龍殺手 (2000)    
    月亮的秘密 (2000)    
    慾望之城 (2001)    
    正將 (2001)    
    險角 (2001)    
    致命性騷擾 (2002)    
    古宅心慌慌 (2003) ... 張律師
    行運超人 (2003) ... 葉父
    旺角黑夜 (2004) ... 苗志舜
    爆裂都市 (2004) ... 姚天明
    冥約 (2004)    
    誓不低頭 (2004) ... 藍朗
    驚心動魄 (2004) ... 鄧啟諾
    阿嫂 (2005) ... 花哥
    怪物 (2005) ... 鄭家偉
    神經俠侶 (2005) ... Koo Sir
    千杯不醉 (2005) ... 九哥
    鬼眼刑警 (2006)    
    天行者 (2006) ... 宋國明
    女人不坏 (2008)    
    非誠勿擾 (2008) ... 梁笑笑的情人
    大有前途 (2009)    
    竊聽風雲 (2009) ... 李光
    飛砂風中轉 (2010) ... 火水
    藍色矢車菊 (2010) ... 聶華晨
    槍王之王 (2010) ... 苗志舜
    廬山戀 2010 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011) ... 會所經理
    關雲長 (2011) ... 劉備
    建黨偉業 (2011)    
    一夜未了情 (2011) ... 蘇東
    大魔術師 (2012) ... 陳國
    母語 (2012)    
    全城高考 (2012)    
    時光戀人 (2013)    
    觸不可及 (2014)    
    澳門街 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    巴黎假期 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    我是路人甲 (2015)    
    Good Take! (2016)    
    妖鈴鈴 (2017)