Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李擎柱
King Lee King-Chu  ♂
Aliases:  京柱,  李京柱





 
Filmography (1972-1994)
 
  動作設計 (31 films)
    發圍 (1980)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    鬼畫符 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    殭屍翻生 (1986)    
    義本無言 (1987)    
    養鬼仔 (1987)    
    黑心鬼 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    富貴兵團 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    人鬼神 (1991)    
    非洲和尚 (1991)    
    甩皮鬼 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    非洲超人 (1994)    
    六指琴魔 (1994)    
  導演 (3 films)
    傲氣雄鷹 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
  執行導演 (1 film)
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
  助理指導 (6 films)
    瘋猴 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    綻親陎 (1987)    
  演員 (69 films)
    合氣道 (1972)    
    群英會 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    老虎燕星 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    黃面老虎 (1974)    
    七省拳王 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    功夫兄弟 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    入冊 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    黑幕 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    瘋猴 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    發圍 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    長輩 (1981)    
    武館 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    血雙 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    開心樂園 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    綻親陎 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    喋血江湖 (1990)