Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭紅梅
Hsiao Hung-Mei  ♀
Aliases:  黃仲謹





 
Filmography (1985-1995)
 
  演員 (21 films)
    籃球情人夢 (1985)    
    校園檔案 (1985)    
    天龍地虎 (1986)    
    7小福 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    黑皮與白牙 (1987)    
    神探父子兵 (1988)    
    報告班長 (1988) ... 秀琴
    老師, 有問題 (1988)    
    白色酢漿草 (1988)    
    校樹青青 (1988)    
    英雄無膽 (1989)    
    報告班長2 (1989)    
    黑皮鞋與白布鞋 (1989)    
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
    心跳時刻 (1989)    
    花心撞到鬼 (1990)    
    鬼出嫁 (1990) ... 玉詩
    新搭錯車 (1995)