Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳錦河(2)
Raymond Chan Kam-Ho  ♂
 
Filmography (1986-2016)
 
  美術 (58 films)
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    七年之癢 (1987)    
    城巿特警 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    八星報喜 (1988)    
    偷情先生 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    阿郎的故事 (1989)    
    愛的世界 (1990)    
    不文小丈夫 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    神算 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    濟公 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    特警新人類 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    大隻佬 (2003)    
    地下鐵 (2003)    
    百年好合 (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    七年很癢 (2004)    
    大事件 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    追擊8月15 (2004)    
    阿嫂 (2005)    
    摯愛 (2005)    
    天生一對 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    跟蹤 (2007)    
    神探 (2007)    
    時光倒流的話 (2007)    
    每當變幻時 (2007)    
    狼牙 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
    花田囍事2010 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    報應 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    恐怖在線 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    美人魚 (2016)