Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳錦河(2)
Raymond Chan Kam-Ho  ♂
 
Filmography (1986-2016)
 
  美術 (58 films)
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    七年之癢 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    殺之戀 (1988)    
    八星報喜 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    阿郎的故事 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    愛的世界 (1990)    
    不文小丈夫 (1990)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    神算 (1992)    
    東方三俠 (1993)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    濟公 (1993)    
    陽光警察 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    地下鐵 (2003)    
    百年好合 (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    大事件 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    追擊8月15 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    摯愛 (2005)    
    阿嫂 (2005)    
    天生一對 (2006)    
    時光倒流的話 (2007)    
    每當變幻時 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    跟蹤 (2007)    
    神探 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
    出水芙蓉 (2010)    
    花田囍事2010 (2010)    
    單身男女 (2011)    
    報應 (2011)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    美人魚 (2016)