Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳錦河(2)
Raymond Chan Kam-Ho  ♂
 
Filmography (1986-2016)
 
  美術 (58 films)
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    七年之癢 (1987)    
    城巿特警 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    八星報喜 (1988)    
    發達秘笈 (1989)    
    阿郎的故事 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    不文小丈夫 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    愛的世界 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    神算 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    赤腳小子 (1993)    
    濟公 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    陽光警察 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    地下鐵 (2003)    
    百年好合 (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    七年很癢 (2004)    
    大事件 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    追擊8月15 (2004)    
    摯愛 (2005)    
    阿嫂 (2005)    
    天生一對 (2006)    
    跟蹤 (2007)    
    神探 (2007)    
    時光倒流的話 (2007)    
    每當變幻時 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
    花田囍事2010 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    報應 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    美人魚 (2016)