Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳淑貞(3)
Chen Shu-Chen (3)  ♀

 
Filmography (1964-1984)
 
  場記 (1 film)
    青蘋果 (1984)    
  演員 (35 films)
    河邊春夢 (1964)    
    萬金乞丐子 (1966)    
    內山姑娘要出嫁 (1966)    
    紅孔雀 (1966)    
    歌星淚 (1967)    
    賊仔狀元才 (1967)    
    龍虎豹 (1967)    
    風流少爺 (1967)    
    千面夜叉 (1967)    
    妙女妙婚 (1968)    
    愛情的大波動 (1968)    
    月光大俠 (1968)    
    天下無難事 (1968)    
    歡喜甘願 (1968)    
    飛天怪俠 (1968)    
    生財有道 (1968)    
    迷你太太 (1968)    
    女之愛 (1968)    
    真假阿西 (1968)    
    雨傘開花 (1968)    
    愛妳愛到底 (1968)    
    新桃花過渡 (1968)    
    走東走西好過年 (1968)    
    阿西入城 (1968)    
    阿西返外家 (1968)    
    女人聖地 (1969)    
    阿花生貴子 (1969)    
    孽戀 (1969)    
    情難守 (1969)    
    太太沒在家 (1969)    
    阿三哥入城 (1969)    
    慈母心 (1969)    
    糊里糊塗 (1969)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    新婚第一課 (1972)