Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李萬傑
Lee Man-Kit (2)
 
Filmography (1962-1989)
 
  攝影 (66 films)
    戲迷奇遇記 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    趙五娘 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    李子長活畫 (1963)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)    
    人咬狗 (1964)    
    紫釵記 (1965)    
    共傘奇緣 (1965)    
    真假金牡丹 (1965)    
    金手鎗 (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    法網情絲 (1966)    
    兩湖十八鏢(上集) (1966)    
    金鈕扣 (1966)    
    情人的眼淚 (1966)    
    通天曉 (1966)    
    銷錦囊 (1966)    
    難忘初戀 (1967)    
    白天鵝 (1967)    
    花落水流紅 (1967)    
    玉女親情 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    玉女神偷 (1967)    
    天狼寨 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    神鞭俠 (1968)    
    亡命八傑 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    多情高竇貓 (1969)    
    威風大少惡千金 (1969)    
    玉樓春夢 (1970)    
    錄音機情殺案 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    雲姑 (1971)    
    風流艷盜 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    水為財 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    乜都得先生 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    無奇不有 (1975)    
    伴遊小姐 (1976)    
    紫釵記 (1977)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    追女卅六房 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    風生水起 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    同線車 (1983)    
    木棉袈裟 (1985)    
    海市蜃樓 (1987)    
    福祿雙星 (1989)