Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李萬傑
Lee Man-Kit (2)
 
Filmography (1955-1989)
 
  攝影 (69 films)
    兩重心 (1955)    
    家教 (1955)    
    一片飛花 (1956)    
    戲迷奇遇記 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    趙五娘 (1963)    
    李子長活畫 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)    
    人咬狗 (1964)    
    紫釵記 (1965)    
    共傘奇緣 (1965)    
    真假金牡丹 (1965)    
    金手鎗 (1966)    
    金鈕扣 (1966)    
    情人的眼淚 (1966)    
    法網情絲 (1966)    
    兩湖十八鏢(上集) (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    通天曉 (1966)    
    銷錦囊 (1966)    
    玉女親情 (1967)    
    難忘初戀 (1967)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    花落水流紅 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    白天鵝 (1967)    
    玉女神偷 (1967)    
    神鞭俠 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    多情高竇貓 (1969)    
    威風大少惡千金 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    屠龍 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    錄音機情殺案 (1970)    
    雲姑 (1971)    
    今天不上課 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    生死關頭 (1974)    
    水為財 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    乜都得先生 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    無奇不有 (1975)    
    撈女日記 (1975)    
    伴遊小姐 (1976)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    紫釵記 (1977)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    2.5 cm (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    同線車 (1983)    
    風生水起 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    木棉袈裟 (1985)    
    海市蜃樓 (1987)    
    福祿雙星 (1989)