Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃錫林
Wong Shek-Lam
 
Filmography (1953-1979)
 
  攝影 (49 films)
    孽海花 (1953)    
    父慈子孝 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    少女的煩惱 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    荊釵記 (1958)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    借親配 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    白髮魔女傳(大結局) (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    射鵰英雄傳(二集) (1959)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    王老五添丁 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959)    
    飛燕迎春 (1960)    
    亞福過年 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    龍鳳劍(上集) (1961)    
    可憐的媽媽 (1961)    
    龍鳳劍(下集) (1961)    
    美人計 (1961)    
    西廂記 (1961)    
    劍姑七友傳 (1962)    
    劍姑七友奇遇記 (1962)    
    火燒少林寺(下集) (1963)    
    火燒少林寺(上集) (1963)    
    恩怨情天 (1963)    
    武當飛鳳(上集) (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    武當飛鳳(下集) (1964)    
    三笑 (1964)    
    皇帝出京 (1965)    
    飛燕迎春 (1966)    
    我又來也 (1968)    
    玉女芳踪 (1969)    
    神偷俠侶 (1969)    
    金色年華 (1969)    
    臥虎村 (1969)    
    映山紅 (1970)    
    小當家 (1971)    
    風頭人物 (1977)    
    怪客 (1979)