Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁澄洋
Danny Yuen Ching-Yeung  ♂
Aliases:  袁澄祥
 
Filmography (1986-1995)
 
  動作設計 (1 film)
    龍兄虎弟 (1987)    
  副導演 (2 films)
    紅外線 (1986)    
    殭屍叔叔 (1988)    
  美術 (20 films)
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    相見好 (1989)    
    三人新世界 (1990)    
    彊屍至尊 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    情聖 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    伴我縱橫 (1992)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    三人做世界 (1992)    
    富貴狂花 (1993)    
    的士判官 (1993)    
    夏日情未了 (1993)    
    初生之犢 (1994)    
    人魚傳說 (1994)    
    播種情人 (1994)    
    搶閘媽咪 (1995)    
    新房客 (1995)    
    香江花月夜 (1995)