Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭忠泰
Philip Cheng Chung-Tai  ♂
Aliases:  鄭志泰
 
Filmography (1983-1996)
 
  故事 (3 films)
    我愛夜來香 (1983)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    家有囍事 (1992)    
  編劇 (21 films)
    何必有我? (1985)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    心跳一百 (1987)    
    八星報喜 (1988)    
    大丈夫日記 (1988)    
    阿郎的故事 (1989)    
    小偷亞星 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    小心間諜 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    馬伕手記 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    馬神 (1994)    
    不文女學堂 (1994)    
    金玉滿堂 (1995)    
    廣州殺人王之人皮日記 (1995)    
    大三元 (1996)    
    南洋第一邪降 (1996)