Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅浩銘
Ken Law Ho-Ming  ♂
Aliases:  羅健銘





 
Filmography (2013-2019)
 
  特別視效 (1 film)
    盲探 (2013)    
  演員 (17 films)
    激戰 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    魔警 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    赤道 (2015)    
    迷城 (2015) ... 小虎
    惡人谷 (2016) ... MMA拳手
    兇手還未睡 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    危城 (2016)    
    沖天火 (2016) ... 亞力
    狂獸 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    犯罪現場 (2019) ... 葉警官CID團隊
    P風暴 (2019) ... 羅仲文